Πολιτική απορρήτου για την εταιρία <ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο.Ε.>

Έναρξη ισχύος : 05 Ιουλίου 2018

Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΟΕ (Infosoft Telematics – Πληροφορική Καλύμνου) αποτελεί Νόμιμο κάτοχο και διαχειριστή της ιστοσελίδας με domain name www.istel.gr.

Αυτή η σελίδα σας πληροφορεί σχετικά με τις πολιτικές που αφορούν την συλλογή, χρήση και παρουσίαση των προσωπικών δεδομένων όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Infosoft Telematics όπως και τις επιλογές που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες που μας παρέχετε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας απέναντι στους πελάτες μας και ΜΟΝΟ. Χρησιμοποιούμε συστήματα ασφαλείας για την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων και εξασφαλίζουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για αθέμιτους σκοπούς. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με την συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτή τη πολιτική.

Πληροφόρηση Συλλογή και Χρήση

Συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες ανάλογα με την κάθε υπηρεσία που παρέχουμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα

Με την χρήση των υπηρεσιών μας, μπορεί να σας ζητήσουμε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άμεση επικοινωνία, πελατολόγιο, τιμολόγηση και αναγνώριση. Οι προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά):

 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email address)

 • Ονοματεπώνυμο

 • Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας (κινητό – σταθερό)

 • Πληροφορίες που μας αποστέλλετε μέσω email

Χρήση των δεδομένων

 • Παροχή και συντήρηση των υπηρεσιών μας.

 • Να σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές στις υπηρεσίες μας.

 • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών μας, όταν το επιλέξετε.

 • Να την υποστήριξη των πελατών μας.

 • Ανάλυση πληροφοριών για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

 • Παρακολούθηση της χρήσης της υπηρεσιών μας

 • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας δεδομένα ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ – ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ.

Αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και επιλέξετε να μας παρέχετε πληροφορίες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων σας, στις εγκαταστάσεις μας στην Κάλυμνο – Νομός Δωδεκανήσων – Ελλάδα και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Η Infosoft Telematics θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός αν υπάρξει νομικός έλεγχος ή άλλη νομική διαδικασία κατά την οποία ζητηθούν τα δεδομένα σας και άλλα προσωπικά σας στοιχεία.

Αποκάλυψη Δεδομένων

Νομικές Απαιτήσεις

Η Infosoft Telematics μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

 • Για την συμμόρφωση σας με μια νομική υποχρέωση.

 • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Infosoft Telematics.

 • Για την αποτροπή ή την διερεύνηση πιθανών παραβιάσεων σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

 • Για προστασία από Νομική Ευθύνη.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Με συνεχείς ελέγχους και συντήρηση των βάσεων δεδομένων μας, με την χρήση Firewall και λογισμικών αντιμετώπισης απειλών για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Πάροχοι Υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες και άτομα  που συνεργαζόμαστε για να διευκολύνουμε τις υπηρεσίες μας.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες και άτομα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν τις εργασίες υποστήριξης για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένοι να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Links σε άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν διαχειρίζονται από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα τέτοιο σύνδεσμο, θα κατευθυνθείτε σε αυτό τον ιστότοπο. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων για άτομα κάτω των 18

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών (“Παιδιά”).

Δεν συλλέγουμε συνειδητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της “ημερομηνίας ισχύος” στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε κάποια ερώτηση για την Πολιτική Απορρήτου μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μας:

 • Email: info@istel.gr

 • Τηλεφωνικό Κέντρο: +302243059180